Idegeneratoren gir gratis veiledning for studenter som har en ide!

Et av målene til Idegeneratoren er å bidra til å skape flere ideer, og dermed øke graden av entreprenørskap i regionen. Idegeneratoren ønsker å tilby et lavterskel-tilbud for potensielle gründere som er i den første fasen av entreprenørskapsprosessen, hvor ideer skal skapes og formes. Uansett hvor langt eller kort du har kommet, eller hvilken campus du tilhører. Vi hjelper deg et steg videre mot å realisere ideen din.

 

 
community.png

Det er bra å få noen å sparre med rundt din ide, noen som har andre perspektiver og kanskje ser ting fra en annen vinkel.  En veileder sin oppgave er å hjelpe deg og ditt prosjekt. Dette kan være gjennom å gi råd, diskutere ideen og forretningsutvikling, til planlegging og strukturering av arbeidet. Mest av alt er vi her for å veilede og legge til rette for at du som idéhaver får utnyttet dine egne, såvel som UiT og SpareBank1 Nord-Norge sine ressurser i best mulig grad. Om du kommer til Idegeneratoren og forteller noe til oss kan vi forsikre deg at det som blir sagt holdes konfidensielt.
Ta kontakt og få en veileder du kan snakke med om prosjekt ditt.

Idegeneratoren@uit.no / 77646042

 

Entreprenørskapsfondet er her for å hjelpe gode ideer videre. Søk om opp til 25.000,-
Send inn en kort beskrivelse av ditt prosjekt og hva du trenger penger til. Presenter prosjektet og spesifiser hva pengene skal gå til. Penger deles ut ca en gang hver andre mnd. Presentasjonen kan skje digitalt for studenter som ikke befinner seg i Tromsø. Ta gjerne kontakt før du søker. 
Fondet er finansiert av SpareBank1 Nord-Norge

Søknadsfrist: 9. april 2018
Presentasjoner: 13 april 2018

 
ino2000.png

Som en del av Idegeneratoren har vi et tverrfaglig valgfag tilgjengelig for alle studenter ved UIT. I dette kurset skal du sammen med studenter fra andre fakultet jobbe med en reell utfordring gitt av en bedrift. Dere vil jobbe tett sammen med bedriften samtidig som dere vil få kontinuerlig veiledning. 

Les mer her!